Collectie 2014

Collectie 2014

ADO is toepasbaar in elk interieur. Met de woonthema's Pure & Classic, White & Basic en Light & Modern uit de nieuwe collectie 2014 wordt ADO completer en uitgebreider. Veelzijdig, verrassens en inspirerend.

 

PURE & CLASSIC

Pure materialen in natuurlijke dessins zoals bloemen en takken. De stoffen hebben veelal natuur- en aardetinten, soms met een kleuraccent. Pure & Classic is goed toepasbaar in klassieke en tijdloze interieurs.

 

WHITE & BASIC

Lichte tinten bepalen vaak de basis van een interieur en zorgen voor balans. Dit thema staat voor verfijnde uni stoffen en subtiele dessins in verschillende materialen. In deze trend voeren lichte kleuren als wit, zilver maar ook natureltinten de boventoon. White & Basic is terug te vinden in basis interieurs met een tijdloos en rustig karakter.

 

 

LIGHT & MODERN

Ervaar licht, lucht en gewichtloosheid met deze stoffen. Transparante stoffen met rustige, grote dessins. Eigentijds en modern in haar eenvoud. De stoffen zijn verfijnd in materiaal en techniek waardoor ze een frisse en luxe sfeer geven aan het interieur. Voor elk thuis een passende oplossing.

 
Collectie 2014

Collectie 2014

Binnenkort is hier de nieuwe ADO collectie 2014 te bekijken. Een complete collectie met transparanten, uni stoffen en dessins.