Collectie

ADO heeft een aparte collectie stoffen voor de professionele markt. Er is een aparte afdeling
binnen ADO die zich uitsluitend bezig houdt met deze projectmarkt. Een team van interne en externe specialisten op het gebied van professionele raamdecoratie zijn dagelijks bezig om adviezen te geven om zo samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen.

Trevira CS

ADO kent een grote collectie projectstoffen: van vederlichte vitrage tot zware overgordijnen en verduisteringstoffen, soepel Cordon koordgaren en stoffen die bacteriën doden of geurtjes wegnemen. Alle stoffen zijn gemaakt van Trevira CS garens en zijn dus brandvertragend. ADO projectstoffen lenen zich bij uitstek voor toepassing in hotels, ziekenhuizen, kantoren, theaters, verzorgingstehuizen, conferentiecentra, restaurants, vergaderruimten, beurzen, vakantiecentra, etc.

Brandvertragend

ADO heeft een grote keuze in brandvertragende overgordijnen en vitrages. De collectie brandvertragende stoffen van Trevira CS voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals die wettelijk zijn bepaald. De projectafdeling van ADO heeft hiermee niet alleen een collectie met mooie, maar ook veilige gordijnstoffen.

Verduistering

ADO biedt een aantal dessins aan met een verduisterende werking. Dit kan zeer handig zijn in bijvoorbeeld presentatieruimtes, hotelkamers of andere toepassingen waar daglicht niet welkom is.

Voor meer informatie: Ado Projecten, tel. +31 (0) 492 386490 of projecten@ado.nl.