Pers

Persberichten en enkele foto-downloads zijn beschikbaar. Om beeldmateriaal in hoge resolutie te kunnen ontvangen, vragen wij u een mail te sturen naar: info@ado.nl. Geef in deze mail aan waarvoor u tekst en/of beeldmateriaal wenst te gebruiken. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neem contact op met afdeling Marketing Services via telefoonnummer +31 (0)492 386550 of mail naar info@ado.nl.

 • Persbericht collectie Ado voorjaar 2015

  Persbericht collectie Ado voorjaar 2015

  Hallo Zomer! Wij hebben nu al zin in de zomertrends van het nieuwe jaar. ADO kan niet wachten op de zomer. Omdat we zin hebben in mooi weer én omdat we een oogje hebben op deze aanstaande zomertrends...

 • Ado presenteert nieuwe collectie

  Ado presenteert nieuwe collectie

  ADO. PURE NATURE. ADO biedt ruim 50 jaar kwaliteit, afgestemd op de Benelux. Deze ADO introductie 2015 is bedoeld om de commerciële basis extra aandacht te geven. In een tijd waarin mensen voor zekerheid kiezen, is het van belang dat er voldoende keuze is in tijdloze basiskwaliteiten.

 • Persbericht Februari 2014

  Persbericht Februari 2014

  In 2014 is ADO klaar voor een vernieuwde start. ADO presenteert een complete collectie. Want ADO is een vertrouwd merk met een vernieuwde uitstraling.